Een leerkracht na Me MySelfie and I

Dag Davy

Ik vond jouw sessie met onze leerlingen heel goed en uit de kleine nabespreking bij hen kwam ook duidelijk naar voor dat zij het heel positief hebben ervaren.
Ik denk dat er een grote veiligheid gecreëerd werd voor de leerlingen. Het verhaal werd ook sterk onderbouwd door de goede powerpoint. Vooral de zesdes kwamen goed los. Ik denk dat het een meerwaarde was dat dit thema gebracht werd door een ‘buitenstaander’. Dat zet toch wel meteen een andere sfeer. De leerlingen gaven zelfs aan dat dit thema al vroeger had mogen  besproken worden. Ik denk dat de informatie en het verhaal helemaal op maat was voor onze leerlingen. Eenvoudig en duidelijk en in lijn met hun leefwereld. Voor mezelf heb ik ook enkele zaken genoteerd die ik zeker ga meenemen in mijn lessen. Voor mij was het ook een eye-opener om via gerichte vragen tot sensibilisering te komen. Ik hoop zeker dat er een ’tot binnenkort’ mag zijn!
Met vriendelijke groeten, Leerkracht ASV – bso opleiding verzorging, 17 februari 2020